uplift-01

“De huid van mijn wangen werd steeds slapper en er onstonden plooitjes die ik niet graag zag.”

Behandeling

Met een uplift behandeling hebben we het volumeverlies bij de wangen hersteld.

Resultaat

Een strakkere huid met minder vervelende lijntjes en plooitjes.

 

 

uplift-02

"Ik wilde mijn jeugdige vloeiende contouren terug en de scherpte uit mijn gezicht laten verdwijnen."

Behandeling

Liquid facelift met uplift. Met de uplift brachten we het volume in de wangen terug en corrigeerden we de kaaklijn. Hamsterwangen en wat lijntjes zijn opgevuld en met een paar prikjes Botox corrigeerden we de neerwaartse uitdrukking.

Resultaat

"Ik kan mijn ogen niet geloven; wat ben ik blij met mijn gezicht! En het resultaat is zo natuurlijk dat niemand me vraagt of ik iets heb laten doen."

uplift-03

Uplift

Met de uplift brengen we het volume in de wangen terug en corrigeren we de kaaklijn. Vanuit één punt brengen we de filler vlak onder de huid aan in een waaiervorm. Zo heeft u vrijwel geen blauwe plekjes.

 

 

 

 

Uplift

Strakke wangen en kakenDr. Helga van den Elzen: "Het weer mooi strak maken van de contouren van de wangen en de neuslippenplooi doe ik met behulp van een heel dun, speciaal naaldje of zelfs een naaldloze techniek met een canule (een stomp, hol buisje) waarmee ik vanaf één plaats in een waaiertechniek de huid met een dun laagje hyaluronzuur weer stevigheid geef. Op deze manier wordt de huid weer strakker."

Wat is het en wat doet het?

Deze behandeling is vooral bedoeld voor het oplossen van beginnende lijntjes en om een klein beetje de wangen te vullen, als ze zijn ingevallen. Daarom een uitermate geschikte behandeling voor de iets jongere man of vrouw. Als de huid minder stevig begint te worden en er lijntjes ontstaan bijvoorbeeld naast de mond. Of als je niet een plooitje meer ziet, maar er opeens drie zijn ontstaan. De contouren van de kaken en de wangen worden minder strak naarmate we ouder worden en er ontstaan fijne lijntjes. Dat komt doordat de productie van elastine en collageen afneemt en de botten van het gezicht krimpen en het onderhuids vet- en spierweefsel slinkt. Maar de huid krimpt niet mee, waardoor de huid niet meer strak zit. Bij de Elzen Kliniek is deze zeer doeltreffende behandeling ontwikkeld die dit verval verhelpt, waarmee de contouren weer mooi strak worden gemaakt en die vooral geschikt is bij beginnende verslapping.

Waarvoor gebruiken we de uplift?

  • Het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes in het gezicht.
  • Huidversteviging van wangen en kaaklijn.
  • Het liften van wangen en kaaklijn.
  • Contour- en volumeverbetering in het gezicht.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maken we foto’s van het gezicht, zodat we het resultaat later goed kunnen vergelijken. De ervaren cosmetisch arts tekent het te behandelen gebied nauwkeurig af. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan desgewenst met verdoving worden uitgevoerd. Met een zeer fijn en speciaal naaldje, brengt de arts vanaf één plaats in een waaiervorm vlak onder de huid prikjes aan met hyaluronzuur. De prikjes geven we in een opwaartse beweging vanaf de kaaklijn. Zo komt er een dunne laag hyaluronzuur net onder de huid te liggen. Na de behandeling koelen we het gebied met kompressen om de zwelling tegen te gaan. De gehele behandeling duurt slechts 40 minuten.

Het resultaat na de behandeling

Na de behandeling ziet u meteen het effect. De huid is steviger en strakker. Het volume is terug, waardoor u er jeugdiger uitziet. Direct na de behandeling kan de huid wat gevoelig aanvoelen en gezwollen zijn. U kunt daarvoor gerust paracetamol gebruiken. Ook kunnen er wat blauwe plekjes ontstaan op het gebied waar de arts heeft geprikt. Deze verdwijnen binnen een week en zijn goed met make-up te camoufleren. Na vier weken komt u terug voor controle en maken we foto’s. Het ingespoten hyaluronzuur wordt geleidelijk door het lichaam zelf afgebroken. Voor een blijvend resultaat kunt u de uplift behandeling na ongeveer een jaar probleemloos herhalen.

Klik hier voor de meest gestelde vragen

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of