voorhoofdrimpels-03

"Ik stoorde me aan de diepe rimpels in mijn voorhoofd."

Dit is er gedaan

Met een paar prikjes Botox behandelden we de diepe voorhoofdrimpels.

Resultaat

"Mijn voorhoofd is eindelijk helemaal glad! Ik ben er zo blij mee!"

 

 

voorhoofdrimpels-02

"Wat wilde ik graag van die nare voorhoofdrimpels af."

Dit is er gedaan

Met prikjes Botox lieten we de voorhoofdrimpels verdwijnen.

Resultaat

"Ik ben heel blij met mijn gladde voorhoofd."

 

 

voorhoofdrimpels-01

“Ik had niet veel lijntjes, maar ik stoorde me er toch aan.”

Dit is er gedaan

Botox vervaagt de lijntjes zonder het hele voorhoofd stil te leggen.

Resultaat

"De lijntjes zijn weg, maar ik kan nog steeds mijn voorhoofd een beetje bewegen. Precies zoals ik het wil."

 

 

Voorhoofdrimpels

Ontspannen en/of opvullenHorizontale voorhoofdslijnen ontstaan op die plaatsen waar je huid voortdurend wordt dubbelgevouwen. Hoe vaker je verbaasd kijkt of je wenkbrauwen optrekt, hoe meer lijntjes en hoe dieper ze worden. Vooral mensen met een sterke gezichtsmimiek trekken als ze praten continu hun voorhoofd in rimpels. Het is afhankelijk van je huidtype of je te maken krijgt met veel fijne, oppervlakkige lijntjes, of met een kleiner aantal diepere lijnen.

Naarmate je ouder wordt, worden de lijnen in het voorhoofd steeds zichtbaarder. Vooral wanneer de lijnen in het midden van het voorhoofd zitten, is een behandeling met Botox® een zeer effectieve manier om de lijnen te laten verdwijnen. Wanneer er dikke groeven zijn ontstaan, is het ook mogelijk om diepe lijnen te verminderen door deze op te vullen met een filler als Restylane®.

Voorhoofdslijnen bij de slapen

Zitten de lijnen echter meer boven de buitenzijde van de wenkbrauwen en bij de slapen, dan is een andere aanpak noodzakelijk. 

De oorzaak daarvan ligt in het verlies van onderhuidse vulling. Door het verlies van onderhuids vet, zakt het buitenste deel van de wenkbrauw en de oogleden verliezen hun stevigheid waardoor ze gaan hangen. Bij slapen ontstaat er dan een diepe holte, waardoor zelfs de vorm van de schedel zichtbaar wordt. Om het ´hangen´ te compenseren, trek je de wenkbrauwen onbewust omhoog. Het resultaat hiervan zijn lijnen. 

Om dit gebied net onder de wenkbrauw en de holte bij de slapen weer volume te geven, kun je het laten opvullen met Restylane SubQ® of lipofilling (het opvullen met lichaamseigen vet). Dit is dé aangewezen behandeling, omdat het een gebied is dat goed gevuld kan worden. De jeugdige vormen worden weer hersteld, terwijl het effect beslist natuurlijk is. Alles zit weer op zijn plaats, zoals jaren daarvoor het geval was. Een prettige bijkomstigheid is dat een chirurgisch ooglid- en/of wenkbrauwcorrectie hierdoor een aantal jaren kan worden uitgesteld.

Zwetend voorhoofd

Botox® kan ook nog voor andere doeleinden worden ingezet. Zo wordt zweten op het voorhoofd vaak als zeer hinderlijk ervaren. Door Botox® oppervlakkig in de huid te injecteren kan dit probleem zeer effectief worden opgelost.

Klik hier voor de meest gestelde vragen

Wij helpen je in elke situatie grip te krijgen op de impact die je maakt!

Bel ons op 035 699 15 15 of