'Mijn leven is totaal veranderd. Ik ben zelfs model geworden!'

Odile wilde een frissere uitstraling, zodat ze uitstraalt hoe ze zich vanbinnen voelde. Door enkele behandelingen klopte het plaatje weer. Het gaf Odile een boost aan zelfvertrouwen en heeft haar zelfs een nieuw carrièrepad opgeleverd!

Voor- en na foto's

Odile is uitsluitend behandeld met injectables

'Haar eigen gezicht was het uitgangspunt'

 

Bij iedereen vermindert onderhuids gezichtsvet met de jaren.
Vaak wordt gedacht dat dit een egale laag is die gelijkmatig afneemt. Links en rechts gaan echter vaak niet gelijk op en sommige vetpockets, slinken weer sneller dan andere. Odile kreeg hierdoor ingevallen wangen en haar ogen kwamen dieper in haar kassen te liggen. Het gevolg: een vermoeide en strengere uitstraling, die niet past bij haar persoonlijkheid.

Dr. van den Elzen: “Bij haar behandeling was haar eigen gezicht het uitgangspunt. Zo behoud je de eigenheid van het gezicht, inclusief authentieke details. Odile wilde er van meet af aan niet anders uitzien, maar zoals ze zich van binnen voelde. “

Om de harmonie in het gezicht te bewaken kijken wij altijd naar het gehele gezicht. Dus niet enkel naar de gebieden die haar het meest stoorden. Met enkele subtiele behandelingen aan onder andere haar wangen, kaaklijn en ooghoeken werd het volume hersteld en haar hartvormige gezicht weer zichtbaar. Zo kreeg Odile weer de blije en frisse uitstraling die ze wenste. 

Wij waren van meet af aan overtuigd dat wij haar uitstraling en zelfvertrouwen konden verbeteren. Maar dat het zoveel impact op haar had en zelfs een nieuw carrière pad heeft opgeleverd konden wij niet van tevoren bedenken. Super!

 

'Van binnen voelde ik me anders, dan wat ik in de spiegel zag'

“Ik had al een tijdje dat ik dacht ‘vanbinnen voel ik me anders, dan wat ik in de spiegel zie. En als dat zo doorgaat, dan word ik daar niet vrolijk van’. 

Dat besprak ik met mijn kapster. Je zit in de kapsalon natuurlijk ook de hele tijd in de spiegel te kijken. Zij vertelde dat een bekende naar de Elzen Kliniek ging en dat het er heel natuurlijk uit zag. Want daar ben je natuurlijk bang voor, dat iedereen het gaat zien. Dat wil je niet. Althans, ik niet. Je wilt gewoon een natuurlijke uitstraling.

De behandelingen hebben mij echt een boost aan zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me gewoon echt een totaal ander mens. Het gaat meer vanzelf ook. Wat ik vanbinnen al voelde, straal ik nu ook uit.

Mijn leven is totaal veranderd. Ik ben meer naar buiten gegaan om leuke dingen te ondernemen. En ik ben zelfs model geworden!”

 

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”​

– Annemarie de Vries-Postma

Veiligheid boven alles

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Gratis €100.- behandeltegoed cadeau

T/m 30 november krijg je als nieuwe cliënt maar liefst € 100 behandeltegoed cadeau*. Te gebruiken voor een PeelingInjectables of een Skinbooster. Boek uiterlijk 30 november je afspraak om jouw cadeau te verzilveren. 

Boek afspraak