ELZEN Kliniek is als beste kliniek van Nederland verkozen
Vind jouw “Facial identity”

Het is een zoektocht om te ontdekken wie je bent, wie je wilt zijn, hoe anderen naar je kijken en het allerbelangrijkst; hoe jij naar jezelf kijkt.

Dr. Helga’s professionele reis ligt misschien niet zo ver van jouw reis ‘om de beste versie van jezelf te worden!’Dr. Helga: ‘Mijn professionele pad is bijzonder. Ik was een vroege pionier in wat vandaag bekend is als ‘full face approach’. Op een dag kijk je in de spiegel en denk je ‘dit klopt niet’, de buitenkant matcht niet meer met de binnenkant. Je ziet er misschien verdrietig, moe of chagrijnig uit, terwijl je je niet zo voelt. Je ervaart; ‘dit is niet wie ik ben’.  Je focust je op een paar rimpels en de fijne lijntjes die je in de spiegel ziet, maar dit is niet de goede manier om naar jezelf te kijken.

Ik kijk niet naar details

Ik richt me op het totaalplaatje, je hele gezicht. Ik focus me op persoonlijkheid en identiteit. Je gezicht vertelt andere mensen over je karakter. Daarom kijk ik naar je uitstraling! Er zijn 10 punten in het gezicht die je uitstraling bepalen. Als één of meer van deze punten veranderen als je ouder wordt, dan verliest je gezicht de balans en verandert je uitstraling. Jij wilt jezelf zijn. Daarom heb ik een holistische benadering  die wetenschappelijke onderbouwd is ontwikkeld, met een voorspelbare uitkomst, genaamd; de Tipping Point Approach™

Het is belangrijk dat de uniekheid van je gezicht, je meest charismatische trekken en jouw individualiteit behouden blijven. Ik noem dit jouw unieke uitstraling.

Meer lezen

Missie

Dit doen we:

 1. Ons aanbod is altijd maatwerk en exclusief voor jou. Jij bent uniek. Wij kijken naar jou, jouw leefstijl en jouw wensen
 2. We werken vanuit een wetenschappelijke benadering
 3. Onze artsen vertalen jouw wensen naar uitstraling ‘true presence’

Filosofie

“We create the DNAxt generation in appearance: feeling good by looking great”

Meer lezen

Wetenschap

Onderbouwing voor een veilige behandeling

Al ruim 25 jaar zoekt dr. Helga van den Elzen naar de ware betekenis van het gezicht. Ze verdiept zich in wetenschappelijke achtergronden en verklaringen. De veiligheid van de cliënt staat voorop bij cosmetische behandelingen met injectables. De ELZEN Kliniek werkt dan ook uitsluitend met middelen waarvan de veiligheid en de effectiviteit zijn bewezen. Het vakgebied is relatief jong en er komen steeds nieuwe middelen op de markt. Om die reden voert dr. Helga van den Elzen wetenschappelijk onderzoek uit naar het effect van nieuwe soorten injectables op huid en lichaam. Hiervoor heeft zij de krachten gebundeld met het  Universitair Medisch Centrum Rotterdam met dr. Peter Velthuis, dermatoloog en oprichter van de Velthuis Kliniek. Deze krachtenbundeling heeft tot doel een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van het vakgebied. Zo levert de ELZEN Kliniek met haar kennis uit wetenschappelijk onderzoek een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de veiligheid van jou als cliënt bij cosmetische behandelingen met injectables. Doel is ook dat behandelingen zo comfortabel mogelijk zijn voor jou.

Meer lezen

Mensgericht maatwerk

De cliënt staat centraal

Dr. Helga: “Wat is een succesvol gezicht en waarom spreekt het ene gezicht je meer aan dan het andere? Wat verandert er als je ouder wordt? Dat is complexer dan je denkt. De manier waarop je eruit ziet is altijd belangrijk geweest, mensen beoordelen je op wat ze zien. Door onze huidige visuele cultuur, is het alleen maar belangrijker geworden.” 

Ambassadeurs

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Onze cliënten gaven ons al een 9.6 als het gaat om kliniekervaringen. Nu wordt onze kwaliteit wederom door officiële instanties bevestigd. Duidelijk wordt dat jij als cliënt op nummer één staat. Daar zijn we trots op. Daarnaast geeft het onafhankelijke kliniekervaringen ons het predicaat GEWELDIG met een door gebruikers gewaardeerde 8,8 als cijfer.

Keurmerken

Bewijs van een gedegen veilige en kwalitatief hoogstaande bedrijfsvoering

Als cliënt moet je er op kunnen vertrouwen dat je de beste en meest veilige zorg krijgt. De ELZEN Kliniek laat zich daarom graag beoordelen. Zo mogen wij al ruim tien jaar het keurmerk dragen van de branchevereniging Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN).

Wat heb jij aan het ZKN keurmerk?

 • jouw rechten worden gewaarborgd
 • het functioneren van de werkzame artsen wordt beoordeeld
 • ruimten en apparatuur zijn hygiënisch en veilig
 • de medicatie is veilig
 • de cliënten zijn tevreden

Producten

Met slechts enkele prikjes kun je de manier waarop je overkomt op anderen, totaal wijzigen. Hoe doen we dat? Met fillers kunen we je rimpels en plooien opvullen. Ook kunnen we je huid verstevigen of bepaalde contouren in je gezicht accentueren. Botox (botuline toxine) wordt gebruikt om rimpels te verminderen die ontstaan door een overactieve mimiek (bijvoorbeeld te vaak fronsen) te verminderen. De spieren mogen weer ontspannen.

 Wij werken met de volgende officiele producten:

Botox®  •  Hyaluronzuur  •  Juvéderm®  •  Juvéderm Voluma®  •  Restylane®  •  Lipofilling

Veilig en vertrouwd

De ELZEN Kliniek zorgt voor veilige en kwalitatieve zorg. Wij onderzoeken de tevredenheid van cliënten we voldoen aan alle strenge eisen. De Inspectie voor de Gezondheidszorg en diverse keurmerken (Zelfstandige Klinieken Nederland, Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) testen ons hier op. 

Wat merk jij hiervan als cliënt?

 • wij nemen ruim de tijd voor consult en behandeling
 • wij geven deskundig en realistisch advies over behandeling, het te verwachten resultaat, eventuele risico’s en alternatieven
 • Dr. Helga van den Elzen is een autoriteit met ruim 25 jaar ervaring en 35.000 behandelingen
 • je kunt alles vragen, de arts en haar opgeleide teamleden houden hun kennis continu up-to-date
 • er is altijd een controle-afspraak om jouw tevredenheid te toetsen
Meer lezen

ELZEN kliniek De mooiste versie van jezelf met injectables
ELZEN kliniek | Cattenhagestraat 6 | 1411 CT Naarden | 035 699 15 15 | info@elzenkliniek.nl
KVK 28101206 | BIG 19020854501

Behandelingen

Liquid facelift
Elzen lift
Uplift
Tipping points
Rimpelbehandeling
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Ogen, oogleden en wallen

Behandelingen

Wangen, hangwangen
Neus, neusbrug, punt van neus
Kaaklijn en kaakcontour
Kin
Hals en decolleté
Handen
Mond, lippen, mondhoeken

Producten

Botox®
Hyaluronzuur
Juvéderm®
Juvéderm Voluma®
Restylane®
Radiesse®
Sculptra®
Lipofilling
Vitamine A zuur
TCA peeling

Over de kliniek

Dr. Helga van den Elzen
Specialist in injectables
Kwaliteit en veiligheid
Een persoonlijk consult
Over deze site en disclaimer